Tervetuloa työskentelemään kanssamme Mielen hyvinvoinnin taukopaikalle Lempäälään, Ideaparkin toiseen kerrokseen. Täältä löytyy 10-15 henkilön kokous- ja ryhmätila, perhehuone, kaksi toimistohuonetta, äänieristetty asiakashuone ja Neurosonic-rentoutushuone (www.neurosonic.fi), jonka laitteet ovat erikseen sovitusti myös vuokralaisten käytettävissä. Tilamme ovat rauhalliset, puhtaat ja sisustettu luonnonläheisesti. Välittömästä läheisyydestä löytyy useita wc-tiloja sekä ravintola- ja kahvilapalveluja. Asiakkaiden palautteen mukaan ”Ideaparkkiin on helppo tulla, ja samalla reissulla hoituu kauppa-asiat, treenit ja terapiakäyntikin.” ”Myös lapset ja nuoret voi saatella omiin touhuinsa omien tapaamisten tai työskentelyn ajaksi.”

Tällä hetkellä tiloissa toimivat Kantamoisen lisäksi Soliseva (www.soliseva.fi), Luova Maa, Sosiaalipalvelut Sopa ja Pirkan opisto. Tilaa ja käyttämättömiä tunteja olisi vielä Sinullekin. Tilat sopivat hyvin mm. rauhalliseen etätyöskentelyyn tai -opiskeluun, ryhmien ja koulutusten pitopaikaksi, terapia- ja työnohjaustapaamisiin sekä yksityistilaisuuksiin. Tiloja vuokraamme kertaluontoisesti ja säännöllisempään käyttöönkin.

Esimerkkihintoja:

Asiakas- ja työhuoneet 2-5 hlö 15€ + alv 24%

Ryhmätila 10-15 hlö 1h 35€, 2-3h 30€/h, puolipäivä (4h) 80€ (lisätunnit 30€/h) ja kokopäivä (8h) 120€ (lisätunnit 20€). Hintoihin lisätään alv 24%.

Kysy myös tarjousta, jos haluat vuokrata tiloja säännölliseen käyttöön!

Varaukset ja lisätietoa info@kantamoinen.fi – kerromme mielellämme lisää! ”Tässä tilassa ja porukassa on hyvä fiilis työskennellä!”