Toteutamme yhteistyössä Pirkan opiston kanssa kaksi Aikuinen-lapsi –tunnetatoryhmää  Kantamoisen tiloissa; Ideapark, Lempäälä 2. krs. Molemmat ryhmät ovat pienryhmiä (max 10hlöä), ja noudatamme toiminnassa hygieniasuosituksia.

Suositut tunnetaitoryhmät kokoontuvat kahdeksana iltana tiistaisin ja keskiviikkoisin MAALISKUUSTA ALKAEN. Ryhmät tarjoavat mukavaa tekemistä aikuiselle ja lapselle yhdessä. Ryhmissä harjoitellaan erilaisten toiminnallisten ja luovien menetelmien keinoin tunnetaitoja sekä rauhoittumisen taitoja. Ryhmiä ohjaavat Kantamoisesta Jonna Henriksson ja Veera Lahtinen, joilla molemmilla on pitkä kokemus tunne- ja vuorovaikutustaitojen ohjaamisesta sekä neuropsykiatrisesta valmennuksesta lasten ja nuorten parissa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen:

5-7 –vuotiaat oman aikuisen kanssa https://opistopalvelut.fi/pirkanopisto/course.php?l=fi&t=17854

8-12 -vuotiaat oman aikuisen kanssa  https://opistopalvelut.fi/pirkanopisto/course.php?l=fi&t=17855

Tervetuloa mukaan uudet ja jo aiemmin mukana olleet osallistujat!

Kerromme mielellämme lisää ryhmistä:

Jonna p. 040 6264 885

Veera p. 040 6264 885

tai sp. info@kantamoinen.fi