Kaipaatko näkökulmia ja keinoja palautumiseen sekä mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen? Tule mukaan Kantamoisen tiloissa Ideaparkin 2. kerroksessa pidettävälle Pirkan opiston intensiivikurssille 22.-23.5.2021 (klo 12-16.15). Kurssin kouluttajana toimii sosionomi YAMK, ratkaisukeskeinen terapeutti (PgDip 67,5op) ja työnohjaaja (STOry) Sirpa Mäkinen sekä muita asiantuntijoita.

Kurssilla pääset tutustumaan Neurosonic(r) -menetelmään rentoutushuoneellamme. Neurosonicin matalataajuinen värähtely auttaa kehon luonnollisten mekanismien kautta palautumaan kuormituksesta, ja säännöllisessä käytössä se parantaa myös mm. unen laatua. Lisäksi käymme kurssilla läpi mm. psyykkisen joustavuuden ja itsemyotätunnon vahvistamiseen liittyviä teemoja sekä kokeilemme erilaisia luontoavusteisia ja luoviin menetelmiin pohjautuvia läsnäoloharjoituksia. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden rauhoittumiseen ja ”retriitti”-tunnelmaan viihtyisissä tiloissamme. Voimassa olevat koronarajoitukset voivat siirtää kurssin toteutumisen syksyyn tai ulkotiloihin.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen 13.5.2021 mennessä:

https://opistopalvelut.fi/pirkanopisto/course.php?l=fi&t=17858

Sirpa Mäkinen p. 044 2937773