Toteutamme syksyllä 2021 Pirkan opiston kursseja Kantamoisen toimitilassa, Mielen hyvinvoinnin taukopaikalla, Ideaparkin toisessa kerroksessa. Katso kauppakeskuksen pohjakartta.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen tapahtuu Pirkan opiston sivulta. Klikkaamalla alla olevia kurssikoodeja pääset suoraan valitsemasi kurssin tietoihin. Myös kuntien työntekijät voivat ohjata asiakkaitaan mukaan kurssille, jolloin niille osallistuminen voi olla osa asiakassuunnitelmaasi ja voit saada taloudellista tukea osallistumiseen. Pirkan opiston sivuilta löytyy myös lisätietoa maksualennuksista. Tervetuloa mukaan!

Tunnetaitoryhmä aikuiselle ja lapselle (5-7v) 6.10.-1.12.2021 (3203005LS)

Nepsy-valmentajamme ja taideterapeuttimme Veera ohjaa jälleen taukopaikalla keskiviikko-iltaisin 17-18.30 suosittua tunnetaitoryhmää, johon aikuinen ja lapsi voivat osallistua yhdessä. Kurssilla opetellaan tunnetaitoja erilaisten luovien ja toiminnallisten työtapojen avulla.

Jarrutellen hyvinvointia -viikonloppukurssi 30.-31.10.2021 (839204LS)

Sirpa ja muut Kantamoisen asiantuntijat kuljettavat tämän kurssin osallistujia palautumisen ja oman hyvinvoinnin äärelle. Kurssilla hyödynnetään luovaa kirjoittamista sekä myötätuntosuuntautuneen ja kognitiivisen terapian työtapoja. Kurssi sisältää myös tutustumisen Neurosonic® -menetelmään, jonka matalataajuinen värähtely hoitaa sekä kehoa että mieltä.

Lastenhoitokurssi nuorille ja aikuisille (320301LS) kokoontuu Mielen hyvinvoinnin taukopaikalla la 6.11.2021

Lempäälässä tarvitaan lisää lastenhoitajia perheisiin. Siksipä myös Kantamoisen Sirpa ja Veera ovat mukana Pirkan opiston ja MLL:n Hämeen piirin lastenhoitokurssin kouluttajatiimissä. Kurssi alkaa Virta-kampuksella 21.9. klo 17, ja kokoontuu siellä 1-2 viikon välein. Tapaaminen Mielen hyvinvoinnin taukopaikalla keskittyy leikkiin ja leikkimiseen osana lastenhoitotyötä. Kurssin käytyäsi voit hakea MLL:n lastenhoitotyöhön. Alla kurssin esite.