Kantamoinen on mukana Lastensuojelun Keskusliiton Perheet keskiöön! -osallisuusviikossa 13.-19.9.2021. Meistä on tärkeää, että erilaisten perheiden ääni nousee keskiöön tukea ja palveluita suunniteltaessa.

Vanhempi, olet lämpimästi tervetullut kertomaan kokemuksistasi ja ottamaan kymmenen minuutin tehonokoset matalataajuista värähtelyä tuottaviin Neurosonic(r) -laitteisiimme Lempäälän Ideaparkin toisessa kerroksessa sijaitseviin tiloihimme. Kartta.

Voit tulla yksin tai kaksin, käynti on maksuton Tasauspäivien perjantaina 17.9. klo 12-14.30 ja Vauvan päivänä pe 24.9. klo 12-14.30.

Ei ajanvarausta, tarvittaessa hoidamme lapsia rentoutushetken ajan. Samalla voit tutustua työntekijöihimme ja lapsiperheille suunnattuihin palveluihimme sekä vastata osallisuuskyselyyn.

Omista kokemuksistasi voit kertoa nimettömästi osallisuusviikon vanhempien kyselyn avulla. Kyselyyn pääset täältä.

Myös lasten osallisuus on tärkeää. Heille on kuvitettu oma kysely, jonka täyttämisessä autamme myös mielellämme. Lasten kysely aukeaa täältä.

Vastauksia kerätään vanhemmilta ja lapsilta ympäri Suomea 3.10.2021 asti. Niistä tehtäviä koosteita käytetään perheiden toiminnan sekä palveluiden suunnittelussa kunnissa, järjestöissä ja tulevilla hyvinvointialueilla.

Halutessasi voit osallistua myös Neurosonic(r) 20min DUO -lahjakortin arvontaan Kantamoinen osuuskunnan Facebook-sivulla.