Nyt on aika kiittää asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja muita tukijoukkoja kuluneesta vuodesta. Siispä KIITOS! Ilman teitä emme olisi tässä. Teidän kohtaamisissanne sykkii työmme sydän.

Olemme iloisia, että saamme jatkaa vuonna 2022 perhekeskeisten, uudenlaisten sosiaalihuollon, päihdehuollon ja lastensuojelun avopalveluiden toteuttamista ja kehittämistä. Jokainen asiakasprosessi on meille uniikki, ja hoidamme sen alusta loppuun KANNATELLEN, TERAPEUTTISESTI, LUOTETTAVASTI ja YHDESSÄ.

Kantamoisen toimiston puhelinnumero on 3.1.2022 alkaen 050 4333 321. Puhelinajat ovat maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 11.30-12.30. Muina aikoina puhelinnumeroon voi jättää viestin, niin soitamme takaisin vapauduttuamme.

Salassapitoa vaativissa asioissa voit lähettää meille Turvapostia täältä. Sähköpostiin vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ohje Turvapostin lähettämiseen:

1. Kirjoita avautuvan näytön ylimpään kenttään oma sähköpostiosoitteesi, johon saapuu Turvaposti-palvelimelta lähetyksesi vahvistuspyyntö.
2. Kirjoita viesti ja liitä mahdollinen liite/liitteet.
3. Voit hyväksyä viestille ehdotetun salasanan tai vaihtaa tilalle oman salasanan. Salasana toimitetaan vastaanottajan matkapuhelimeen automaattisesti tekstiviestillä.
4. Klikkaa ”Lähetä”.
5. Turvaposti-palvelimelta saat vahvistuspyynnön sähköpostiosoitteeseesi, joka sinun pitää vielä kuitata klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä. Viesti lähtee vastaanottajalle vasta tämän kuittauksen jälkeen!

Uusi vuosi tuo muutoksia Kantamoinen osuuskunnan hallintoon ja yhteystietoihin:

Sonja Viitakoski jatkaa osuuskunnan palveluvastaavana ja ottaa koppia kirjaamis- ja tietosuojavastaavan tehtävistä. Sonja on ”huumorintajuinen, tiimimme tehopakkaus ja alan rautainen ammattilainen, joka jakaa mielellään osaamistaan myös muille.” Sonja haluaa oppia myös itse uutta, ja opiskelee tällä hetkellä Ensi- ja turvakotien liiton Eroauttamisen Abc-koulutuksessa. Sonja vastaa kuntayhteistyöhön, lupa- ja sopimusasioihin sekä henkilöstöön liittyvistä kysymyksistä p. 044 3155 874 tai sähköposti: sonja@kantamoinen.fi

Sirpa Mäkinen aloittaa 1.1.2022 Kantamoisen puheenjohtajana vastaten monista hallintoon, toimitilaan, työmenetelmiin ja työmme vaikutusten arviointiin liittyvistä kysymyksistä. Sirpalla on ”sana hallussa, pilkettä silmäkulmassa ja asiakas keskiössä”. Häneltä löytyy myös ”taitoa ja tietoa muotoilla konkreettisia tavoitteita ja askelmerkkejä niiden saavuttamiseen”. Sirpan tavoittaa p. 044 2937 773, sirpa@kantamoinen.fi

Jonna Henriksson on tiimimme ”lempeä vuorovaikutuksen ammattilainen, jolla on alan viimeisin teoreettinen tieto ja osaaminen halussa”. Jonna osallistuu 31.7.2022 asti Kantamoisen asiakastyöhön ja palveluiden kehittämiseen pienemmällä vaihteella perhevapaiden ja integratiivisen psykoterapian opintojen vuoksi. Yhteydenotot mieluiten: jonna@kantamoinen.fi