Haluatko tehdä työtäsi toisin? Etsitkö joustoja työaikaan? Sytytkö aidosti asiakkaan tarpeista lähtevästä palvelumuotoilusta? Haluatko mukaan kehittyvään tiimiin, jossa et jää yksin, ja voit kehittyä myös itse?  Oletko kiinnostunut tekemään työsi vaikutukset näkyviksi? 

Kantamoinen on kokeneiden sosiaali- ja terapia-ammattilaisten perustama osuuskunta ja ilmoituksenvaraisten, yksityisten sosiaalipalveluiden tuottaja. Palveluissamme yhdistyy lastensuojelu-, mielenterveys- ja päihdetyön osaaminen sekä kokemusasiantuntijuus. Työmme keskiössä on asiakas ja hänelle tuotettava hyöty, ei liiketoiminnan kasvu. Toimipisteemme sijaitsee Lempäälän Ideaparkissa. 

Tule tekemään kanssamme perhetyötä ja päihdehuollon avokuntoutusta Pirkanmaalle. Työ tapahtuu lähinnä asiakkaiden kotona. Ryhmä- ja yksilötapaamisia voi olla myös toimipisteessämme, luonto-olosuhteissa tai etäyhteyksin. Työ on aluksi osa-aikaista tuntityötä, mutta myöhemmin mahdollisuus lisätä työaikaa, jos haluat. Osaamisestasi riippuen myös muut tehtävät mahdollisia. Halutessasi voit itse muokata työnkuvaasi. Voit harkita myös osuuskunnan jäsenyyttä. 

Koulutukseltasi voit olla lähihoitaja, sosionomi, sairaanhoitaja, sosiaalityöntekijä, koulutettu kokemusasiantuntija tai jotain vastaavaa. Alan työkokemusta toivomme sinulta vähintään kaksi vuotta. Lisäksi arvostamme 

  • terapeuttista työotetta 
  • kykyä reflektoida omaa tekemistäsi 
  • reipasta kehittämisasennetta 
  • arvostavan kohtaamisen taitoja  
  • ymmärrystä riippuvuuksista sekä erilaisista perhe- ja elämäntilanteista  

Maksamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan (esimerkiksi AMK-tutkinnon suorittaneelle G27). Emme lupaa helppoa ja tutun turvallista normiduunia, mutta sitoudumme pitämään Sinusta huolta. Se näkyy mm. siten, että kentällä ollessasi Sinulla on 24/7 taustatuki, ja voit osallistua ryhmätyönohjaukseen ja täydennyskoulutukseen.  

Tehtäviin valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 31.1.2022 info@kantamoinen.fi, haastattelemme soveltuvia hakijoita jo ennen hakuajan umpeutumista.  

Tiedustelut: palveluvastaava Sonja Viitakoski, sonja@kantamoinen.fi tai hallituksen puheenjohtaja Sirpa Mäkinen ma, ti ja ke klo 11.30-12.30, puh. 050 4333 321.

Terveisin; Jonna, Sonja ja Sirpa

Kantamoisen Jonna, Sonja ja Sirpa ovat kävelyllä pelolla.