Vanhemmuus uusperheessä ei ole aina kivutonta. Uusperheessä yhdistyy erilaiset tavat olla vanhempi sekä monta eri tarinaa ja sopeutumisvaihetta. Kaiken tämän keskellä on parisuhde, uusperheen ydin sekä voimavara. Miten vanhemmat voivat edesauttaa lasten sopeutumista uusperheeseen? Kuinka löytää yhteinen linja ja säännöt lasten kanssa?

Muun muassa näihin kysymyksiin uusperheneuvoja ja uusperheiden StepApp-toiminnan asiantuntija Elisa Jyllikoski (Suomen Uusperheiden Liitto) johdattelee kuulijat löytämään vastauksia. Luennolla kuulet myös uusperheille suunnatusta, maksuttomasta StepApp-valmennuksesta®.

Luento järjestetään Kantamoisen tiloissa Lempäälän Ideaparkissa, osoitteessa Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä. Tarjoamme lastenhoidon luennon ajan. Ilmoitathan tarpeesta ilmoittautumislomakkeella. Huom. paikkoja rajoitettu määrä.

Voit ilmoittautua luennolle klikkaamalla alla olevaa kuvaa tai tästä linkistä. Ilmoittauduthan 15.5. mennessä.