Kantamoisen seuraava vanhempien ”IDIS-ilta” on keskiviikkona 7.12.2022 klo 17.30-19.30. Teemana: ”Yhteistyö ja kommunikaatio perheessä” Suunnittelemme kevätkauden iltoja parhaillaan, kerrothan meille toiveesi teemoista tai käytännön järjestelyistä sonja@kantamoinen.fi, kiitos!

Illat on tarkoitettu Sinulle, joka kaipaat uusia näkökulmia vanhemmuuteen erityisesti silloin, kun lapsen tai nuoren koulunkäynnissä on eri syistä haasteita.

Idis-iltoihin osallistuminen on maksutonta. Osallistua voi nimettömänä.

Jokaisessa illassa on kahvi-/teetarjoilu ja luento, josta saa käytännönläheistä tietoa arjen ja vanhemmuuden haastaviin hetkiin. Lopuksi on mahdollisuus kysymyksille ja keskustelulle. Halutessasi voit olla myös ihan hiljaa. Jokaisella illalla on oma teemansa, joita vanhemmat voivat myös itse ehdottaa Kantamoisen työntekijöille.

AIkataulu on joka kerta sama eli klo 17.30-19.30.

Paikkana on Kantamoisen toimitila Lempäälän Ideaparkin toisessa kerroksessa. Parhaiten löydät perille, kun nouset liukoportaat keskusaukiolta Food Parkin ovelle. Sen kohdalta näet edessäsi sinisävyisen Kantamoinen -kyltin. Käänny sen kohdalta oikealle, ja kävele pitkän käytävän päähän. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoa Sonja Viitakoski p. 044 3155874