PALASISTA ETEENPÄIN!

Seuraava huumeita käyttävien nuorten läheisten ryhmä alkaa Kantamoisen tiloissa Lempäälän Ideaparkissa tammikuussa 2023.

Ryhmä on ammatillisesti ohjattu ryhmä, joka tarjoaa tietoa, tukea ja uusia näkökulmia. Ryhmä on tarkoitettu vanhemmille tai muille läheisille. Se on suljettu, ja siihen voi osallistua anonyymisti. Ryhmä kokoontuu lauantaisin 21.1., 4.2., 18.2., 11.3. ja 25.3. klo 14-16. Kokoontumispaikkana on Kantamoisen toimitila Lempäälän Ideaparkin toisessa kerroksessa. Alueella on paljon parkkipaikkoja, ja perille pääsee myös linja-autolla Tampereen, Lempäälän, Valkeakosken tai Hämeenlinnan suunnasta.

Ryhmän toiminta perustuu Sininauhaliiton ja Irti Huumeista ry:n kehittämään Palaset -toimintamalliin sekä itseapuoppaan sisältöihin. Itseapuoppaan löydät täältä.

Ryhmää ohjaavat Kantamoisesta Sirpa Mäkinen ja Jonna Henriksson. Voit tutustua heidän kokemustaustaansa ja ajatuksiinsa täältä.

Ryhmään voi hakea 13.1.2023 asti lähettämällä sähköpostia jonna@kantamoinen.fi. Kerrothan sähköpostissa lyhyesti tilanteestasi ja toiveistasi. Haastattelemme ryhmään hakevat puhelimella tai Teams-tapaamisessa 16.-17.1.2023. Toteutamme ryhmän 6-8 osallistujalle.. Ryhmän hinta on 200 €. Voit hakea osallistumismaksuun taloudellista tukea esimerkiksi perheenne sosiaalityöntekijältä. Autamme tässä tarvittaessa.