Kantamoinen on vuonna 2020 perustamamme sote- ja terapia-alan osuuskunta. Se tuottaa ilmoituksenvaraisia, viranomaisten valvomia sosiaalipalveluja. Kantamoisessa niitä ovat mm. kotiin tehtävä perhekuntoutus, päihdekuntous, tehostettu perhetyö, lapsiperheiden kotipalvelut ja valvotut/tuetut tapaamiset sekä vaihdot. Lisäksi teemme aktiivista terapiapalveluiden ja sosiaalisen kuntoutuksen kehittämistyötä yhdessä eri kumppaneiden kanssa.

Toteutamme palveluita kannatellen, terapeuttisesti, luotettavasti ja yhdessä

KANNATELLEN tarkoittaa meille sitoutumista riittävän pitkään ja intensiiviseen yhteistyösuhteeseen asiakkaidemme kanssa. Emme kuitenkaan koskaan kannattele tilanteita väärällä tavalla perheen tai yksittäisen perheenjäsenen hyvinvoinnin kustannuksella.

TERAPEUTTISESTI on lupauksemme siitä, että panostamme kohtaamisissa turvallisuuden tunteen sekä jokaisen asiakkaan kuulluksi tulemisen ja toimijuuden vahvistamiseen. Kuntoutuspalveluissamme työskentelee aina terapia-ammattilaisia.

LUOTETTTAVASTI tarkoittaa sitä, että teemme työtämme luottamuksellisesti ja tavoitteellisesti. Arvioimme sille asetettuja tavoitteita säännöllisesti yhdessä asiakkaiden ja verkoton kanssa. Käytössämme on soveltuvuusarvioidet seurantamittarit, asiakaspalautejärjestelmä ja asianmukaiset kirjaamiskäytännöt. Opimme ja opiskelemme koko ajan uutta myös itse.

YHDESSÄ tekeminen ja reflektointi on toiminnassamme keskiössä. Kantamoisen oma tiimi on moniammatillinen, ja hyödyntää myös kokemusasiantuntijatietoa. Lisäksi sitoudumme tekemään tiivistä yhteistyötä myös asiakkaidemme verkostojen kanssa. Kehitämme toimintaamme vuoropuhelussa sosiaalityöntekijöiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Pitkä työkokemus, innostus, palvelujärjestelmäosaaminen, paikallistuntemus ja yrittäjät itse mukana käytännön työssä

Kantamoisen takaa löytyy kolme yrittäjänaista ja eri ikäisten lasten äitiä Lempäälästä. Sonja Viitakoski toimii palveluvastaavana, ja on pitkän linjan lastensuojelualan ja kotiin vietävien palveluiden ammattilainen. Sonjalla on osaamista myös edunvalvonnasta. Sirpa Mäkinen on toiminut eri syistä tukea tarvitsevien nuorten ja perheiden parissa sekä vanhemmuuden teemojen äärellä vuosikymmeniä. Hän tekee työtään vahvasti terapeuttisella ja ihmisen omaa toimijuutta edistävällä otteella. Jonna Henriksson on Kantamoisen kuntoutusvastaava, jolla on monipuolista terapia- ja vuorovaikutusosaamista sekä alan työkokemusta. Tarkemmat esittelyt ja yhteystiedot löydät täältä.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja työotteestamme. Olet myös lämpimästi tervetullut tutustumaan meihin ja toimitilaamme Lempäälän Ideaparkin toiseen kerrokseen. Sovithan ajan etukäteen! Saapumisohje.