Me Kantamoiset haluamme kiittää asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja osaavaa tiimiämme kuluneestä keväästä. Kantamoisen palvelut pyörivät läpi kesän, ja syksyllä saammekin lisävahvistusta tiimiimme. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme ottaa uusia asiakkaita muun muassa perhekuntoutukseen ja kehittää toimintaamme entisestään. Kantamoisen yrittäjät Sirpa, Sonja ja Jonna ovat edelleen tiiviisti mukana myös asiakastyössä.

Kesällä lomailemme seuraavasti:

Sirpa Mäkinen 3.-23.7.2023 ja Sonja Viitakoski 24.7-13.8.2023

Jonna Henriksson on poissa 31.10.2023 asti.

Sonjan tavoitat jatkossa uudesta puhelinnumerosta: 045 1832 133, ja Sirpan p. 044 2937 773.

Sähköpostimme ovat muotoa: etunimi@kantamoinen.fi

Muuta ajankohtaista:

Kantamoinen on kevään aikana liittynyt Luotettava Kumppani -palveluun, jonka kautta voi kätevästi tarkistaa tilaajavastuulain mukaisten tietojemme ajantasaisuuden.

Kantamoinen on lmyös Green Care Finland ry:n jäsen, ja kehittää aktiivisesti palveluissaan luontolähtöisten ja eläinavusteisten menetelmien käyttöä perheiden tukena. Voit lukea lisää Sirpa Mäkisen kirjoittamasta ”Me mennään yhdessä perheenä eteenpäin – perhesysteemin toimivuus kasvaa luontolähtöisin menetelmin” -blogista.

Osuuskunnan kokous pidettiin 29.6.2023. Kokouksessa valittiin muun muassa osuuskunnan hallituksen varsinaisiksi jäseniksi Sonja Viitakoski ja Sirpa Mäkinen, joka toimii myös hallituksen puheenjohtajana, Jonna Henriksson on hallituksen varajäsen. Kokouksessa vahvistettiin myös osuuskunnan uudet säännöt.

Luotettava kumppani (r)