Kotipalvelu yksityisasiakkaille

Räätälöimme kotipalvelun aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Palvelu voi olla satunnaista tai säännöllistä. Teemme kotipalvelua arkisin ja lauantaisin sekä päivällä että illalla. Voit antaa meidän tehtäväksemme kaikki kodin työt, kuten esimerkiksi lastenhoidon, ruuanlaiton, pyykkihuollon ja siivoukset. Voimme kuljettaa lasta harrastuksiin, kaverille tai vaikka sukuloimaan. Täytämme jääkaapin, järjestämme juhlat tai illanistujaiset. Kun me teemme kotityöt, annat aikaa levolle, työlle, harrastuksille, parisuhteelle, perheelle, ystävillesi tai johonkin ihan muuhun!   

Kokeneiden ja monitaitoisten ammattilaisten toteuttamana kotipalvelumme hinta on 100€ / h. Yksityisasiakkaana voit hakea verotuksesi yhteydessä kotitalousvähennystä, joka on 60% palvelun hinnasta. Näin ollen sinulle jää kotipalvelusta maksettavaksi 40 euroa tunnilta. Maksimi kotitalousvähennys vuodessa on 3500€ /henkilö ja 7000€ /pariskunta. Autamme tarvittaessa kotitalousvähennyksen hakemisessa. 

Esimerkki: Jos tilaat kotipalvelua vuoden jokaisena viikkona 2h (tai joka toinen viikko 4h), tulee yhdelle käynnille hintaa n. 80€.

Kotipalvelu lapsiperheille

Kantamoisen moniammatillinen tiimi tukee lapsiperheen vanhemmuutta ja arjessa selviytymistä tilanteessa, jossa vanhemman toimintakyky on laskenut esim. sairauden, vamman, työttömyyden, haastavan lapsiperhearjen tai vanhemman väsymyksen vuoksi. Palvelumme sopii erityisen hyvin myös vauvaperheille ja perheisiin, joissa lapsella on diagnosoituja tai diagnosoimattomia neurokirjon piirteitä.

Lapsiperheiden kotipalvelu voi olla ohjauksellista, jolloin se sisältää työskentelyä vanhemman kanssa: Kotipalvelu voi tarjota vanhemmalla myös konkreettista apua, jolloin hän voi esimerkiksi levätä tai lähteä hengähtämään kodin ulkopuolelle.. Kotipalvelutyöntekijä tekee kaikkia niitä tehtäviä, joita vanhemmalla on päivittäin hoidettavanaan.

Kantamoisen kotipalvelutyöntekijöillä on vankkaa kokemusta ja osaamista työskentelystä perheissä, joissa lapsella on erityisiä tuen tarpeita.

Lapsiperheiden kotipalveluun voi tulla asiakkaaksi hyvinvointialueen sosiaalityöntekijän kautta.

Ota yhteyttä Sonja Viitakoski p. 045 1832 133 tai sonja@kantamoinen.fi