Neurosonic-tuotteet ovat pitkän kehitystyön tulos. Lähtökohtana on ollut halu vaikuttaa ihmiskehoon niin, että jännitystilat ja kehollinen sekä psyykkinen stressi lähtevät purkautumaan. Tämä mahdollistaa kokonaisvaltaisemman hyvinvoinnin. Kehollinen stressi ja autonomisen hermoston epätasapaino ovat suurin tekijä sairauksien puhkeamisen ja kroonistumisen taustalla.

Stressin syntymiekanismit kehossa ovat taustakijöistä riippumatta samankaltaisia meillä kaikilla. Huolellisen ja pitkän tutkimus- ja kehittämistyön tuloksena syntyi hyvin matalataajuiselle värähtelylle perustuva hoitomuoto, jolla on selkeä tieteellinen tausta. Vaste on automaattinen, ja se vaikuttaa kokonaisuuteen kehon toiminnoissa; hermoston toiminta tasapainottuu ja aineenvaihdunta aktivoituu.

Vesa-Matti Loiri on yksi Neurosonicista käyttäjistä, ja hän on saanut apua vointiin ja helpotusta kävelyyn. Hän kertoo vuonna 2017 julkaistussa videossa kokemuksistaan:

Lue myös lisää Neurosonic-kokemuksista Neurosonicin keräämästä materiaalista.

Kysy lisää tai tule tutustumaan Neurosonic-patjoihin viihtyisissä tiloissamme yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Ajan voit varata ajanvaraussivulta.

Hinnasto yksityisasiakkaille:
20-25min Solo: 1 krt 20€

20-25min Duo: 1krt 30€

37-41min Solo: 1 krt 25€

37-41min Duo: 1krt 38€

Maaliskuun loppuun asti 37-41min käynti kaksi yhden hinnalla eli 25€!

Kysy lisätietoa yrityspaketeistamme!