Tiimimme tinkimätön tavoite on, että jokainen asiakas nousee omille siivilleen, omaan tahtiin ja omalla tyylillään. Tähän tähtäämme dialogisella ja taitopainotteisella, asiakkaan voimavaroja vahvistavalla työotteella.

Tarjoamme uudenlaisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja kuntoutuksen, sosiaalihuollon ja lastensuojelun avopalveluiden kentälle – erityisesti niin sanotuille rajapinnoille eri palvelusektoreiden välimaastoon.    

Työskentelyssämme yhdistyy vahva, monipuolinen ammattiosaaminen, kokemustieto ja vertaistuki. Erityisosaamistamme ovat psyykkiset ja neurologiset haasteet, kriisi- ja päihdetyö, vauvaperhetyö, etäkuntoutus sekä luonto- ja eläinavusteisuus, ratkaisukeskeisyys, kognitiivinen lyhytterapia ja kehollisuus.        

Asiakkaan kotiin vietävien palveluiden lisäksi toimimme etäyhteyksin, luonto-olosuhteissa ja Ideaparkin kauppakeskuksessa Lempäälässä.

Panostamme työmme vaikutusten näkyväksi tekemiseen, ja juhlistamme onnistumisia aina myös asiakkaidemme kanssa. Vaikutusten arvioinnissa sovellamme mm. Perhearviointi- menetelmää ja GAS –mittaristoa. Palvelun laadun ja vaikutusten arviointia teemme yhdessä aina asiakkaiden kanssa ja läpi työskentelyprosessin.


Palveluitamme ovat

  • Avo- ja etämuotoinen perhekuntoutus
  • Valvotut / tuetut tapaamiset ja vaihdot
  • Sosiaalinen kuntoutus aikuisille ja nuorille
  • Neuropsykiatrinen valmennus
  • Ammatillinen tukihenkilötyö
  • Lapsiperheiden kotipalvelu


Mielen hyvinvoinnin taukopaikka

Kantamoinen ylläpitää Lempäälän Ideaparkin 2. kerroksessa Mielen hyvinvoinnin taukopaikkaa. Tila sopii hyvin monenlaisiin yksilö- ja ryhmätapaamisiin. Kantamoinen vuokraa tiloja myös muille.

Hinnasto:

Pienet huoneet 15€/h
Ryhmätila 1h 35€, 2-3h 30€/h, puoli päivä (4h) 80€ (lisätunnit 30€) ja koko päivä (8h) 120€ (lisätunnit 20€).

Hintoihin lisätään alv 24%. Pyydä tarjous säännöllisestä käytöstä!

Tilavuokrauksesta ja muista yhteistyömahdollisuuksista voit kysyä info@kantamoinen.fi

Taukopaikalta löytyy myös kaikille avoin Neurosonic®-rentoutushuone, joka ylläpidosta vastaavat Jonna Henriksson ja Sirpa Mäkinen.


Omavalvontasuunnitelma

Kantamoisen omavalvontasuunnitelma löytyy alta. Omavalvontasuunnitelmassa kuvaamme seikkaperäisesti miten toimimme ja valvomme omaa toimintaamme.