Tiimimme tinkimätön tavoite on, että jokainen asiakas nousee omille siivilleen, omaan tahtiin ja omalla tyylillään. Tähän tähtäämme dialogisella ja taitopainotteisella, asiakkaan voimavaroja vahvistavalla työotteella.

Tarjoamme uudenlaisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja kuntoutuksen, sosiaalihuollon ja lastensuojelun avopalveluiden kentälle – erityisesti niin sanotuille rajapinnoille eri palvelusektoreiden välimaastoon.  Muotoilemme sote-palveluita yksilöllisiin tarpeisiin.  

Työskentelyssämme yhdistyy vahva, monipuolinen ammattiosaaminen, kokemustieto ja vertaistuki. Erityisosaamistamme ovat psyykkiset ja neurologiset haasteet, kriisi- ja päihdetyö, vauvaperhetyö, etäkuntoutus sekä luonto- ja eläinavusteisuus, ratkaisukeskeisyys, kognitiivinen lyhytterapia ja kehollisuus.        

Asiakkaan kotiin vietävien palveluiden lisäksi toimimme etäyhteyksin, luonto-olosuhteissa ja Ideaparkin kauppakeskuksessa Lempäälässä.

Panostamme työmme vaikutusten näkyväksi tekemiseen, ja juhlistamme onnistumisia aina myös asiakkaidemme kanssa. Vaikutusten arvioinnissa sovellamme mm. Perhearviointi- menetelmää ja kuhunkin asiakasprosessiin soveltuvia, tutkittuja ja tunnustettuja mittareita. Palvelun laadun ja vaikutusten arviointia teemme yhdessä asiakkaiden kanssa läpi koko työskentelyprosessin.

Palveluitamme ovat

  • Perhekuntoutus
  • Päihdekuntoutus (yksilötapaamiset, ryhmät)
  • Sosiaalinen kuntoutus
  • Perhetyö (lastensuojelu, SHL)
  • Valvotut / tuetut tapaamiset ja vaihdot
  • Edunvalvonta
  • TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2023: Terapiaparkki

Asiakaspaikka- ja yhteistyötiedustelut: info@kantamoinen.fi

Voit lähettää meille myös Turvapostia täältä. Ohje:

1.Kirjoita avautuvan näytön ylimpään kenttään oma sähköpostiosoitteesi, johon saapuu Turvaposti-palvelimelta lähetyksesi vahvistuspyyntö.
2. Kirjoita viesti ja liitä mahdollinen liite/liitteet.
3. Voit hyväksyä viestille ehdotetun salasanan tai vaihtaa tilalle oman salasanan. Salasana toimitetaan vastaanottajan matkapuhelimeen automaattisesti tekstiviestillä.
4. Klikkaa ”Lähetä”.
5. Turvaposti-palvelimelta saat vahvistuspyynnön sähköpostiosoitteeseesi, joka sinun pitää vielä kuitata klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä. Viesti lähtee vastaanottajalle vasta tämän kuittauksen jälkeen!


Kantamoiset
Jonna, Sonja ja Sirpa