Sosiaalinen kuntoutus nuorille ja aikuisille voi toteutua sosiaalihuoltolain mukaisena palveluna aikuis- ja vammaissosiaalityön kautta tai itse maksaen. Erityisen hyvin sosiaalinen kuntoutuksemme sopii psyykkisiä ja neurologisia haasteita kokeville asiakasryhmille sekä jatkopolkuna esimerkiksi päihdekuntoutusjakson tai muun vastaavan jälkeen.

Kantamoisen sosiaalinen kuntoutus toteutuu yksilöllisesti, pienryhmätoimintana tai näiden yhdistelmänä. Keskiössä ovat kuntoutujan itsepystyvyyden sekä tunne- ja vuorovaikutustaitojen vahvistaminen. Sosiaalisessa kuntoutuksessa hyödynnämme Ideaparkin kauppakeskuksen mahdollisuuksia, luontoa, eläimiä ja erilaisia luovia, toiminnallisia työtapoja. Kuntoutus integroituu tiiviisti osaksi asiakkaan arkea ja lähiyhteisöä.

Teemme jokaiselle asiakkaalle oman yksilöllisesti muotoillun kuntoutussuunnitelman Kuntoutuksen etenemistä ja vaikutuksia seuraamme yhteistyössä asiakkaan ja hänen verkostonsa kanssa. Käytössämme on sähköinen asiakastietojärjestelmä ja soveltuvuusarvioidut mittarit kuntoutustavoitteiden seurantaan.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt: info@kantamoinen.fi. Voit lähettää meille myös Turvapostia.

Suomen talvinen luonto
Kuvassa on auringonlasku, värikäs taivas, pilviä ja talvinen metsä. Sosiaalinen kuntoutus voi tarjota asiakkaille uusia näkökulmia ja taitoja oman näköiseen elämään sekä mielen hyvinvointiin.