Palvelut:

  • Lasten, nuorten ja perheiden psykoterapia-, lyhytterapia- ja toimintaterapiapalvelut
  • Vanhempien ohjaus
  • Opiskelijoiden ja koululaisten mielenterveyspalvelut
  • Perheterapia, pariterapia
  • Terapeuttiset ryhmät

Terapiaparkilla on Valviran lupa tuottaa yksityisiä terveydenhuollon palveluja (Alv 0%). Terapiaparkki toimii Lempäälän Ideaparkissa, etäyhteyksin ja asiakkaiden luona. Terapiaparkin kokeneita sote- ja terapia-alan ammattilaisia voi tilata työskentelemään myös esimerkiksi kouluihin, oppilaitoksiin ja ympärivuorokautisia lastensuojelu- tai päihdepalveluja tuottaviin yksikköihin.

Ajanvaraus ja hintatiedustelut suoraan terapeuteilta. Terapiapalvelumme eivät ole toistaiseksi KELA korvausten piirissä, mutta voit saada niihin muuta talousellista tukea. Autamme tässä mielellämme!

Terapiaparkin koordinaattori ja psykoterapeutti (integratiivinen yksilöterapia, koul.) Jonna Henriksson, p. 040 9644 957, jonna@kantamoinen.fi, salatun viestin lähetys täältä.

Muu henkilöstö:

Vastaava psykoterapeutti, perhepsykoterapeutti (Valvira), sosiaalityöntekijä Raija Hänninen (mentorointi, työnohjaus, kehittäminen, potilasturvallisuus, ei asiakastyötä)

Perhe- ja pariterapeutti, psykoterapeutti (koul.) Sirpa Mäkinen p. 044 2937 773, sirpa@kantamoinen.fi, salatun viestin lähetys täältä. Palvelut: perhe- ja pariterapia, vanhempien ohjaus, kognitiivinen lyhytterapia, ratkaisukeskeinen terapia

LISÄTIETOA: www.terapiaparkki.fi

Luotettava kumppani (r)