Kognitiivinen lyhytterapia

Koulutuspsykoterapia

Pariterapia

Perheterapia

Lapsiperheiden neuvonta- ja terapiapalvelut (Palveluseteli, Pirha)

Terapeuttiset ryhmät

Terapiaparkilla on Valviran lupa tuottaa yksityisiä terveydenhuollon palveluja (Alv 0%). Terapiaparkki toimii Lempäälän Ideaparkissa, etäyhteyksin ja asiakkaiden luona. Terapiaparkin kokeneita sote- ja terapia-alan ammattilaisia voi tilata työskentelemään myös esimerkiksi kouluihin, oppilaitoksiin ja ympärivuorokautisia lastensuojelu-, kuntoutus- tai päihdepalveluja tuottaviin yksiköihin.

Ajanvaraus ja hintatiedustelut suoraan terapeuteilta. Terapiapalvelumme eivät ole toistaiseksi KELA korvausten piirissä, mutta voit saada niihin muuta taloudellista tukea. Toimimme esimerkiksi Pirkanmaan hyvinvointialueen lapsiperheiden neuvonta- ja terapiapalveluiden tuottajana, joka tarkoittaa sitä, että palveluihimme voi saada 10x palvelusetelin. Autamme tässä mielellämme!

Terapiaparkin vastaavana psykoterapeuttina toimii perhepsykoterapeutti, sosiaalityöntekijä Raija Hänninen. Raija ei tee asiakastyötä Terapiaparkissa.

Ajanvaraus ja hintatiedustelut suoraan terapeuteilta. Terapiaparkkia koskevat yhteistyötiedustelut:

Sirpa Mäkinen p. 044 2937 773, sirpa@kantamoinen.fi, salatun viestin lähetys täältä.

Kognitiivis-ratkaisukeskeiset lyhytterapeutit ja psykoterapeuttikoulutettavat:

Sirpa Mäkinen, perhe- ja pariterapian psykoterapeutti koulutettava. Tarjoan koulutuspsykoterapiaa, kognitiivista lyhytterapiaa ja ratkaisukeskeistä terapiaa. Yksilöterapia 85€/45min, Perhe- ja pariterapia 130€/90min. Toteutan myös lapsiperheiden neuvonta- ja terapiapalvelua palveluseteliasiakkaille,

Ajanvarauskalenteri.

p. 044 2937 773, sirpa@kantamoinen.fi, salatun viestin lähetys täältä.

Jonna Henriksson

Jonna Henriksson, psykoterapeutti (integratiivinen yksilöterapia, koul.). Vapaita paikkoja KELAn kuntoutuspsykoterapiaan syksystä 2024 alkaen.

p. 040 9644 957, jonnahen@gmail.com

LISÄTIETOA: www.terapiaparkki.fi