Neurosonic DUO: 37-41 min., 5 kertaa kahdelle henkilölle

150.00 

Neurosonic maksimissaan 41 minuutin ohjelma kahdelle hengelle, viiden kerran sarjakortti.

Neurosonic® on Suomessa kehitetty rentoutusmenetelmä, joka auttaa tutkitusti parantamaan hyvinvointia ja terveyttä.

Tuotetunnus (SKU): 1022 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Neurosonicin ® tausta ja toimintaidea

Neurosonicin vaikutus perustuu matalataajuiseen värähtelyyn, jota Neurosonic®-tuoteperheen tuotteet tuottavat teknologiaa hyödyntäen. Viihtyisästä tilastamme löytyy Neurosonic mobiilipatjoja kaksin kappalein.

Laitetta ohjataan mobiiliapplikaation kautta, jonka avulla valitaan eri käyttötarpeiden mukaisesti haluttava ohjelma. Ohjelmia on saatavilla kolmesta eri kategoriasta: rentouttava, palauttava ja aktivoiva, ja niiden tehoja sekä pituutta pystytään säätämään yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Näiden lisäksi voit valita myös ohjelmistosta uutena tulokkaana tehonokoset.

Voit helposti valita valmiita haluamasi ohjelman. Ota tehonokoset kiireisen arjen keskellä tai valitse rauhoittava ohjelma univaikeuksiin tai stressiin. Aktivoivia ohjelmia voit käyttää aineenvaihdunnan buustaamiseen, vireystilan kohottamiseen tai lihasten lämmittelyyn. Palauttavat ohjelmat sopivat urheilun jälkeen tai esimerkiksi turvotuksen lievitykseen.

Kaikki ohjelmat edistävät unen laatua ja vaikuttavat sekä fyysiseen että psyykkiseen palautumiseen. Vaikutukset ovat yksilöllisiä ja säännöllisellä käytöllä saadaan aikaiseksi parhaat tulokset. Lisätietoja