Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää? Tai onko Sinulla kenties antaa meille lahja eli palautetta toiminnastamme tai vaikka nettisivuistamme?  Otamme mielellämme vastaan kaikki terveiset ja yhteistyöideat. Pyrimme vastaamaan yhteydenottoosi vuorokauden sisällä. Voit laittaa meille sähköpostia tai käyttää alla olevaa yhteydenottolomaketta.

TURVAPOSTIN LÄHETTÄMINEN

Meille voi lähettää myös Turvapostia täältä. Suosittelemme käyttämään Turvapostia aina, kun viesti sisältää henkilökohtaisia tietoja esim. terveystilanteestasi tai haluat lisätä siihen salassapitoa vaativia liitetiedostoja.

Ohje Turvapostin lähettämiseen:

  1. Kirjoita avautuvan näytön ylimpään kenttään oma sähköpostiosoitteesi, johon saapuu Turvaposti-palvelimelta lähetyksesi vahvistuspyyntö.
  2. Kirjoita viesti ja liitä mahdollinen liite/liitteet.
  3. Voit hyväksyä viestille ehdotetun salasanan tai vaihtaa tilalle oman salasanan. Salasana toimitetaan vastaanottajan matkapuhelimeen automaattisesti tekstiviestillä.
  4. Klikkaa ”Lähetä”.
  5. Turvaposti-palvelimelta saat vahvistuspyynnön sähköpostiosoitteeseesi, joka sinun pitää vielä kuitata klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä. Viesti lähtee vastaanottajalle vasta tämän kuittauksen jälkeen!

Kantamoisen toimisto

Toimiston p. 050 433 3321, puhelinajat maanantai, tiistai ja keskiviikko klo 11.30-12.30. Muina aikoina voit jättää viestin, niin otamme yhteyttä vapauduttuamme. Tapaamiset aina erikseen sovitusti Ideaparkin toimipisteellämme tai muussa yhdessä sovitussa paikassa.

Yhteydenottolomake

Näin löydät toimitilamme

Löydät meidät Ideaparkin toisesta kerroksesta. Voit esimerkiksi nousta keskusaukiolta liukuportaat ylös Daddy`s Dinnerin eteen. Sen jälkeen käänny oikealle, ja kävele pitkän käytävän päähän. Löydät meidät sillan jälkeen vasemmalta. Tervetuloa!

Kantamoisen sijainnin voit katsoa myös Ideaparkin pohjakartasta.

Ideaparkin aluekartta